TJÄNSTER

Service & Underhåll

Sprinkler räddar liv och skyddar egendom

ASK Sprinkler är ett ungt företag med lång erfarenhet av sprinkler och sprinklersystem. Vi ser till att ditt sprinklersystem är anpassat till dina behov och följer krav från regelverk och försäkringsbolag. ASK Sprinkler vidareutbildar våra medarbetare kontinuerligt för att alltid känna till nya normer, regler, material och tekniker.

Ett sprinklersystem ska vara rätt projekterat, följa krav från myndigheter och försäkringsbolag och vara anpassat för dina lokaler och behov. Det är då det skyddar egendom, sparar pengar och framför allt räddar liv.

ASK Sprinkler hjälper dig att se till att du får ett sprinklersystem som uppfyller allt detta. Vi installerar i alla typer av fastigheter och projekt. Allt från sjukhus, garage och köpcentrum till industrier och bostäder.

Regelbunden service ger hög driftsäkerhet
Vi erbjuder naturligtvis våra kunder service och du kan även teckna serviceavtal. Då ser vi regelbundet över ditt sprinklersystem för att du ska känna dig trygg. Ett serviceavtal garanterar högsta driftsäkerhet, oavsett vem som installerat anläggningen. Vi säkerställer att ditt system fortsätter att fungera som det ska och utlöses utan problem om det värsta skulle hända och det börjar brinna.

ASK Sprinkler erbjuder:

fasta priser

personlig servicetekniker

projektering

rådgivning

underhåll och skötsel

serviceavtal

dokumentation

entreprenader

Som ny eller befintlig kund är du alltid varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor.